De Kwikstaart; 5 sterren wellness vakantie villa op Ameland met luxe, rust en comfort


Wellness villa de Kwikstaart (300m2) met vijf royale slaapkamers die voorzien zijn van Mérens bedden (210 cm) is de meest luxe 10 persoons villa op Ameland . De plek waar de Kwikstaart staat - met een geheel vrij uitzicht over de duinen tot aan de zee - is voor Amelandse begrippen uitzonderlijk. Vanuit het huis dat gelegen is op 1200m2 eigen grond stapt u direct het natuurgebied grenzend aan de Kemphaansduin in en loopt u via het Klippad naar het strand.

Deze charmante wellnessvilla is eind zomer 2009 opgeleverd en gebouwd door 2 bevriende families. Wellness villa de Kwikstaart is genoemd naar de eerste bewoners, een nestje kwikstaarten onder een van de dakramen, die zich niet stoorden aan de bouwactiviteiten.

Het huis is zo ingericht dat u zoveel mogelijk van het prachtige uitzicht kunt genieten. In de ruime beschut gelegen tuin op het Zuiden bevinden zich verschillende terrassen (waaronder een verdiept zonneterras) en speeltoestellen. Zeer geschikt voor 10 personen (grote familie of 2 families met kinderen). Ook geschikt voor brainstormsessies van managementteams. De auto’s kunt u parkeren op het eigen terrein.

De duinvilla is gebouwd voor mensen die hoge eisen stellen aan hun omgeving en de echte luxe, rust en comfort van een vijf sterren resort zoeken. Er is werkelijk aan elk detail in het ontwerp en uitvoering van deze duinvilla gedacht: de op maat gemaakte zeer luxe open keuken met open haard, de authentieke Amelander deurtjes die o.a. toegang geven tot de badkamer en suites, de wellness-ruimte met sauna en stortdouche, tot en met de keuze voor luxe Mérens maatwerkbedden gemaakt van natuurlijke materialen voor optimaal slaapcomfort. Ook de zelf ontworpen bedstede voor de kinderen is uitgerust met deze Mérens matrassen. Als je met vakantie bent wil je echt uitrusten, was de gedachte van de eigenaren.

Om een indruk te krijgen bekijk het filmpje:


Mérens nieuws